Lease

Uiteraard is het leasen van een auto bij ons ook mogelijk. Via FGA Capital kunnen wij diverse vormen aanbieden: Financial Lease en  Operational Lease.

Beide Lease mogelijkheden uitgelegd:

Financial lease

Een betaalplan met vaste en gelijkblijvende maandbedragen U leent geld voor de aankoop van een Fiat en lost deze lening af in een door u gekozen looptijd, met vaste en gelijkblijvende maandbedragen. De hoogte van het bedrag en de looptijd worden afgestemd op zowel uw budget als op de aanschafprijs en de verwachte gebruiksduur van de auto. U bent economisch eigenaar van de auto en activeert deze op uw balans.
Hoe werkt het? Kies uw Fiat en bepaal de door u gewenste looptijd. Uw eventuele aanbetaling en/of inruilwaarde van uw huidige auto brengen wij in mindering op de aanschafprijs. Het restant plus de rente betaalt u terug gedurende de gekozen looptijd, met vaste en gelijkblijvende maandbedragen.
Kenmerken De auto staat op uw balans. U bent direct economisch eigenaar van de auto. Verder bent u ook juridisch eigenaar na betaling van alle maandbedragen.
Financial Lease met slottermijn Deze constructie heeft één verschil ten opzichte van Financial Lease. U lost het geleende bedrag maandelijks af tot een vooraf vastgesteld bedrag – de zogenoemde slottermijn. Deze slottermijn is gebaseerd op de waarde van uw Fiat aan het einde van de looptijd. Na betaling van de slottermijn bent u ook juridisch eigenaar van de auto. Voordeel is dat de maandbedragen aanzienlijk lager zijn.

Voordelen

– Geen beslag op werkkapitaal.

– Mogelijkheid tot investeringsaftrek.

– Fiscale afschrijving.

– Vaste rente, gedurende de gehele looptijd.

– Vaste maandbedragen voor overzichtelijk budgetteren.

– Vervroegde aflossing is altijd mogelijk.

 

Operational lease

Een vast leasebedrag per maand U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. De investering, de administratie en het risico op waardeverminderingen besteedt u liever uit, voor een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaalt u helemaal zelf. In de overeenkomst kunnen onder meer de verzekering, de houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, bandenslijtage, de brandstof en het vervangend vervoer worden opgenomen. Aan u de keus.
Hoe werkt het? Kies uw Fiat en bepaal vervolgens uw jaarkilometrage en de gewenste looptijd van de leaseovereenkomst. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de door u gewenste servicecomponenten, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Aan het eind van het contract kunt u opnieuw kiezen voor een Fiat.
Kenmerken Fiat Financial Solutions blijft economisch en juridisch eigenaar van de auto.
Netto Operational Lease Dit is een ‘uitgeklede versie’ van Operational Lease. U betaalt slechts een vast leasebedrag aan afschrijving, rente en houderschapsbelasting. En u houdt verzekering, reparatie, onderhoud, bandenvervanging, brandstofkosten en eventueel schadeherstel in eigen hand. 

Voordelen

– Een vast maandbedrag als bedrijfskosten, voor overzichtelijk budgetteren

– Auto staat niet op uw balans

– Uitbesteden van investering

– Geen zorgen over restwaarderisico

– Uitbesteden van wagenparkbeheer en administratie

– Alle autokosten op één factuur

– Uw dealer is servicepunt en contactpersoon bij reparatie, onderhoud en schade

– Reparatie en onderhoud met originele onderdelen van Fiat

– Wanneer u de auto wilt behouden, kunt u deze overnemen tegen de waarde op dat moment

De actuele Best Lease Deals zijn:

500L    500S