Ons bedrijf

Fiat teger showroom

In 1912 is de rijke historie van Teger b.v. aan de stationsstraat in Ruurlo begonnen. In dat jaar is het bedrijf opgericht door H.M. Teger, mijn grootvader. Het bedrijf bestond toen uit een smederij en een winkel waar huishoudelijke artikelen verkocht werden. Na +/- 10 jaar is er gestart met een tankstation.

Na de tweede wereldoorlog is W.C. Teger, mijn vader, begonnen met verkoop van fietsen, bromfietsen (Solex en Berini) en motorfietsen (o.a. Jawa, Triumph & DMF). De werkzaamheden in de smederij zijn nu wat afgeslankt.

In 1957 werd aan Teger het dealerschap van FIAT aangeboden en deze kans aangepakt.  Momenteel is autobedrijf Teger b.v. specialist van FIAT, Alfa Romeo en Lancia personen- en bedrijfauto’s voor Ruurlo en omgeving. Ook kunt u terecht bij ons voor reparatie en onderhoud van alle merken.

Vanwege de vanoverheidwege opgelegde milieunormen is aan de verkoop van de verschillende brandstoffen in 1994 een eind gekomen.

Fiat teger workshop

In onze moderne showroom, die in 1995 nieuw gebouwd is, vindt u een ruime keus aan  FIAT modellen. Voor occasions van verschillende merken kunt u ook bij ons terecht. Tussen de gemiddeld 40 occasions vindt u auto’s van diverse leeftijden en prijsklassen. Al onze occasions staan met foto op onze site, die regelmatig aangepast worden om u een zo actueel mogelijk beeld te geven van onze occasions.