De Fiat Panda al vanaf € 12.195,-

U bent hier: Home / Nieuws / De Fiat Panda al vanaf € 12.195,-

“De Fiat Panda is ruim, ruimer  dan je denkt. Zuinig in brandstofverbruik en heeft een lage C02 uitstoot”

 

Fiat Panda nieuw

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. Kies je voor een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik, dan kies je voor de Panda. Het is tijd om je dromen concreet te maken, het is tijd voor de Fiat Panda.

Absoluut comfortabel, ronduit stijlvol…

De Panda is een niet te imiteren auto, omdat hij van meet af aan is ontworpen volgens het principe ‘vorm volgt functie’. En dat maakt hem ook zo uniek: zijn uiterlijk toont zijn ware karakter. Zijn stoere, maar vriendelijke front, hoog geplaatste achterlichten en speels afgeronde achterste zijruitjes benadrukken zijn uitnodigende karakter. De Panda staat voor je klaar. Elke dag weer.

fiat Panda dashboard

De Panda is ruim, ruimer dan je denkt.

Een miljoen herinneringen, je boodschappentassen, je plannen, je kinderen, je dromen, je sportuitrusting, je vrienden: je kunt het zo gek niet bedenken, of het past in je Panda.

Motoren…

Voor de motor heb je de keuze uit 5 zuinige en schone benzinekrachtbronnen: de 1.2 69 met 51 kW vermogen (69 pk), de TwinAir Turbo 80 en TwinAir Turbo 80 CNG (Benzine en CNG Groengas)  met 59 kW vermogen (80 pk) en de TwinAir Turbo 90 (Cross uitvoering) met 66 kW vermogen (90 pk).

Geniet in alle veiligheid van het reizen…

De Panda is standaard uitgerust met Isofix-bevestigingspunten voor kinderveiligheidszitjes, zodat ook de allerkleinsten met een gerust hart mee op reis kunnen. Verder zijn alle uitvoeringen uitgerust met anti-whiplash-hoofdsteunen en vier airbags: twee front airbags voor bestuurder en passagier en twee gordijnairbags aan de zijkanten ter bescherming van het hoofd.

(afhankelijk van gekozen uitvoering)

 

Benieuwd naar de Fiat Panda? Kom langs bij ons in de showroom en maak een proefrit.

Gepost op 10 maart 2013